Kåpan Fastigheter anställer Fastighetschef för Region Nord

Den 12 april 2023 tillträder nyförvärvet Cecilia Berg i rollen som Fastighetschef för Region Nord, som sträcker sig från Hudiksvall till Kiruna. Berg får en central roll i uppbyggnaden av organisationen i Sundsvall samt förvaltningen och utvecklingen av beståndet i hela norra Sverige. Genom att Cecilia Berg kommer på plats tar Kåpan Fastigheter hem förvaltningen av fastigheterna i norra Sverige från den 2 maj 2023, ett uppdrag som skötts av SBB.  

– Vi ser fram emot att få in Cecilia i teamet. Hon är en relationsbyggare och har ett stort engagemang för såväl hyresgäster som alla runt henne. Cecilias erfarenhet och driv kommer spela en avgörande roll i att ta över förvaltningen i egen regi från SBB, säger Cecilia Vestin, vd Kåpan Fastigheter.

Cecilia Berg har 30 års erfarenhet från fastighetsbranschen och har en bredd inom både förvaltning, utveckling och projektledning. Hon har tidigare arbetat på Sundsvalls kommun, Jernhusen, CGI och Akademiska hus. Hon kommer närmast från Specialpedagogiska skolmyndigheten där hon varit Lokalförsörjningschef.

– Jag är väldigt glad över att få förtroendet att tillträda som Fastighetschef hos Kåpan Fastigheter, en perfekt kombination av samhällsbyggande och kundvård. Jag ser många möjligheter och ser fram mot att bli en i teamet och att lära känna hyresgästerna, säger Cecilia Berg.

Källa: Kåpan Fastigheter

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega