Äntligen sommar och semester

Efter ett helt arbetsår präglat av pandemin som har gått upp och ner, hopp har ersatts av ny oro som har följts av nytt hopp. Kanske, kanske ser vi nu äntligen ljuset i tunneln när allt fler vaccinerar sig. Vi är många som börjar längta efter en normal vardag, arbeta hemma i all ära men nog saknar vi arbetsplatsen och arbetskamrater, i alla fall några dagar i veckan.

Vi har arbetat på envetet med Förvaltarforums utveckling och finslipat formen med små grafiska förändringar på sajten, lite nya tjänster, fler nyhetsbrev med mera. Och framför allt har vi sedan april en extern professionell styrelse som redan har gjort oss bättre. Vi är oerhört stolta och glada att Fastigos tidigare VD Mona Finnström tror på Förvaltarforum och har valt att gå in som styrelseordförande. Lika stolta är att vi Bengt Hall, medgrundare och tidigare ägare av Fastighetsakademin i Göteborg har gått in i styrelsen.  Att arbeta med en professionell styrelse är viktigt för ett bolag under tillväxt och inte minst är det en inspiration för mig och min kollega Thomas Hallberg.

Nu inför sommaren vill vi också meddela att en av våra kollegor som har varit med från start; Mats Cato, har valt att avsluta sitt engagemang i Förvaltarforum och följa sitt hjärta och arbeta med det han brinner för; cyklar, närmare bestämt lådcyklar från Holland. Vi tackar Mats för alla otroligt välskrivna artiklar och önskar honom lycka till i en bransch vi vet ligger honom varmt om hjärtat. Som ny webbredaktör har vi rekryterat Marie Widerberg som har lång erfarenhet av att arbeta med digitala medier och nyhetsbrev.  Med Marie känner vi oss trygga med att sajten kommer fortsätta utvecklas och bli ännu bättre.

Jag vill också lite ödmjukt berätta hur starkt Förvaltarforum utvecklas i form av läsare och besökare på sajten. Vi har 25 000 prenumeranter som får våra nyhetsbrev. Varje månad har vi mer än 42 000 unika besökare på sajten vilket är en ökning med 20% jämfört med förra året. Faktum är att antalet besökare för tredje året i rad ökar med 20%. Vi är väldigt stolta över att så många tycker om att läsa våra jordnära reportage från förvaltningens vardag och det skulle inte vara möjligt om inte så många i branschen generöst delade med sig av sina erfarenheter. Tack alla som har bidragit under åren!

Till sist vill jag blicka framåt lite. Den 16/11 kommer vi (förhoppningsvis) kunna ses igen på ett fysiskt seminarium. Då arrangerar vi det mest ambitiösa seminariet kring Social Hållbarhet som någonsin har arrangerats, eller vi har valt att kalla det Sociala Investeringar för det är egentligen vad det handlar om. Att investera i Social Hållbarhet är en investering som ger avkastning i ett ökat driftnetto samtidigt som det ger många boende en bättre vardag. Huvudtalare kommer vara Allmännyttans VD Anders Nordstrand och Fastighetsägarnas VD Anders Holmestig.  Programmet är klart och vi öppnar för anmälan i början av augusti.

Den 3/2 2022 arrangerar vi sedan vårt stora seminarium Framtidens Förvaltare. 2020 växte vi ur Clarion Sign när vi hade 425 deltagare och lapp på luckan, nu tar vi nästa steg och flyttar till Waterfront Congress Center där vi kommer kunna ta mot 600 deltagare.  Konceptet blir det samma som tidigare, folk i branschen kommer dela med sig av sina erfarenheter och vad de har gjort. Missa inte chansen att lära av de bästa i branschen.

Då finns inte mer att tillägga just nu än att önska alla läsare en fantastisk sommar och en skön semester. Vi går ner på sparlåga och skickar ut ett brev i veckan med de bästa artiklarna från arkivet. Den 11/8 är vi tillbaka med ett fullmatat nyhetsbrev.

Glada sommarhälsningar!

Ove Nordqvist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega