Äntligen !

Ove Nordqvist, VD, Förvaltarforum

Det är den första känslan som kommer över mig när vi nu går ut med inbjudan till det största seminariet som bara handlar om fastighetsförvaltning; Framtidens Förvaltare 3 februari 2022 på Stockholm Waterfront Congress Center.

När vi sammanfattade Framtidens Förvaltare 2020 drog vi en suck av lättnad över att vi hann genomföra det innan pandemin. Vi var glada över succén med 425 deltagare och tänkte att pandemin lär väl vara över februari 2021 när det är dags nästa gång. Vi vet alla hur det blev med det. Pandemin blev en smärtsam, lång historia och med sorg i hjärtat tvingades vi ställa in 2021.

Nu har samhället öppnat igen, de flesta av oss är vaccinerade två gånger och kommer som det verkar snart få en tredje spruta. Läktarna på fotbollsmatcherna är fulla av glada fans igen, restaurangerna är fullbokade och teatrar säljer ut direkt och tyvärr är även bilköerna tillbaka. Så nu kör vi!

3 februari på Stockholm Waterfront Congress Center kommer vi genomföra vårt största seminarium någonsin. Vi jobbar vidare med talare från branschen som berättar vad de faktiskt har gjort och som generöst delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. På eftermiddagen har vi paneler med namnkunniga beslutsfattare som lyfter blicken och spanar framåt. Förstås delar vi också ut det prestigefulla priset Årets Förvaltare! Nytt för i år är att vi efter lunch även har två parallella spår där ledande organisationer och utbildningsföretag leder seminarier i andra rum.

Vi ser fram mot en spännande dag med intressanta föredrag, bra dialoger och inte minst en chans för leverantörer att få chansen att träffa förvaltare under avslappnade former.

Om du idag arbetar som förvaltare, kundvärd, tekniker, hr, verksamhetsutvecklare, förvaltningschef osv så är det seminariet för dig. Senast var platserna slutsålda tre veckor innan seminariet så tveka inte att anmäla er!

Vi vill också meddela att vi förstås följer Folkhälsomyndighetens existerande och eventuellt framtida rekommendationer, all fakturering sker dessutom först den 3 januari 2022 så anmäl er i lugn och ro!

Ove Nordqvist

VD

Förvaltarforum

Anmälan här!

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega