Tack Hans, välkommen Marit!

Förvaltarforum är inne i en snabb utvecklingsfas där antalet läsare ökar månad för månad, vi arrangerar fler seminarier och nya tjänster utvecklas som kommer att lanseras successivt under hösten.

Det är med stor glädje vi ser hur intresset för förvaltningsfrågor blir större och vi är glada att kunna spela en roll i den utvecklingen. Transaktioner i all ära men det stora värdeskapande arbetet i en fastighet sker genom en professionell och effektiv förvaltning. Vår mission är att ge den vardagliga förvaltningen den uppmärksamhet den förtjänar.

För att kunna bli ännu bättre, skriva ännu fler djuplodande artiklar, ta fram fler krönikörer, hitta fler experter som vill dela med sig av kunskap så förstärker vi nu vår organisation från och med den 7:e juni med en ny redaktör; Marit Engstedt. Marit är en erfaren och skicklig journalist som under många år har skrivit om bygg- och fastighetsbranschen. Marit kommer hjälpa oss fortsätta utveckla vår sajt och vårt nyhetsbrev samt ge övriga ledningen möjlighet att fokusera på utveckling av nya tjänster och seminarier.

Vi vill också passa på att tacka Hans Hellberg som nu gått vidare i egen verksamhet. Hans var en  av Förvaltarforums grundare och vi önskar Hans stort lycka till i framtiden.

Till sist några ord från vår VD och Förvaltarforums medgrundare Ove Nordqvist.

– Förvaltarforum har på bara fem år nått en position inom fastighetsförvaltning som vi knappt trodde var möjlig. Varje vecka skickar vi ut två nyhetsbrev till 25 000 prenumeranter, vi har närmare 50 000 unika besökare på vår sajt varje månad och våra seminarium är bland de mest välbesökta i branschen. Men vi kan bli ännu bättre och framför allt kommer vi utveckla nya tjänster som på olika sätt lyfter förvaltningsbranschen ytterligare. I den utvecklingen blir Marit en nyckelspelare och ger mig och min partner Thomas Hallberg möjlighet att fokusera på utveckling. Håll utkik, under hösten kommer det hända saker.

 

 

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega