Hifab Group utser Amanda Tevell till Vice VD

Hifab Group har idag utsett Amanda Tevell till Vice VD. Amanda har arbetat på Hifab sedan november 2022, både som en del av koncernledningen och som VD för dotterbolaget Hifab Advisory. Med rollen som Vice VD får hon ett förtydligat mandat att fortsätta utveckla bolagets affär och erbjudande. Hon kvarstår samtidigt i sin roll som VD för Hifab Advisory och aktiv rådgivare i kunduppdrag.

Amanda Tevell är sedan november 2022 VD för Hifabs dotterbolag Hifab Advisory, som erbjuder strategiska rådgivningstjänster till beslutsfattare inom fastigheter och samhällsbyggnad. Hon ingår i ledningsgruppen för Hifab Group där hon har det övergripande ansvaret för koncernens strategi- och hållbarhetsarbete.

– Jag är glad över att kunna presentera Amanda Tevell som vice VD för Hifab. Hon är en inspirerande och effektiv ledare med unik förståelse för den omställning vår bransch står inför. Amanda har varit en nyckelperson i den vändning bolaget påbörjade under 2022 och rollen som vice VD förtydligar hennes mandat att vara med och leda hela gruppens utveckling, säger Nicke Rydgren, VD för Hifab Group.

Amanda Tevell har lång erfarenhet inom samhällsbyggnad och de senaste tio åren har hon i olika roller fokuserat på branschens hållbarhetsomställning och de affärsmässiga effekterna.

– Jag är stolt över det här uppdraget och ser fram emot att intensifiera mitt fokus på att bygga nästa generations konsultbolag inom fastigheter och samhällsbyggnad. Vårt mål är att bli bäst på att hjälpa våra kunder möta den förändring de ställs inför. För oss handlar det om att framtidssäkra vår kompetens och förstå både kortsiktiga och långsiktiga behov. Då kan vi som konsulter ta ansvar och bidra till en positiv utveckling, säger Amanda Tevell, Vice VD för Hifab Group.

Amanda tillträder rollen som Vice VD per omgående.

Källa: Hifab Group

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega