Regio tecknar avtal med Clas Ohlson i Örebro om 1 500 kvm

Fastighets AB Regio (”Regio”) har tecknat hyresavtal med Clas Ohlson avseende en lokal om ca 1 500 kvm i handelsområdet Boglundsängen i Örebro. Butiken som öppnar i september 2024 blir Clas Ohlsons hundrade butik i Sverige.

Uthyrningen har genomförts i samarbete med N2L Förvaltning som är specialiserade inom handelsfastigheter och Regios lokala förvaltningspartner.

Eric Bergström, VD Regio och Partner Brunswick Real Estate säger:
– Vi ser fram emot att få hälsa Clas Ohlson välkomna som ny hyresgäst till Boglundsängen i Örebro. Sedan vi förvärvade fastigheterna under hösten 2017 har vi arbetat aktivt för att vidareutveckla området med inriktning på handel, restauranger och service.

Andreas Helgesson, Country Operations Manager Clas Ohlson säger:
– Vi är väldigt glada över att vi fått möjligheten att öppna en butik i Boglundsängen. Butiken kommer att bli vår största butik i Örebro och vi får ett väldigt bra läge som kommer det göra ännu enklare för Örebroarna att hitta det de behöver till sitt hemmafix. Det känns också väldigt roligt att vi nu får tre butiker i Örebro.

Jan-Christer Nilsson, N2L Förvaltning säger:
– Clas Ohlsons nyetablering är mycket glädjande då den stärker områdets attraktivitet samt kompletterar tidigare butiksetableringar som Jysk, MIO och Lekia på ett utmärkt sätt.

Källa: Regio

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega