Johanna Gattberg, ny uthyrare på AMF Fastigheter

Det är nu officiellt att Johanna Gattberg börjar som ny kontorsuthyrare på AMF Fastigheter den 13 juni. Johanna har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen där hon har innehaft olika roller inom uthyrning, affärsutveckling och tenant representation. Hon har både varit verksam på konsultsidan och på fastighetsägarsidan, bland annat hos Cushman & Wakefield, Fabege och Atrium Ljungberg.

Johanna kommer närmast från en tjänst hos Svenskt Näringsliv där hon varit chef över Näringslivets hus. På AMF Fastigheter kommer Johanna att jobba med fastigheterna i city, däribland fastigheterna i Moodkvarteret.

– För mig var AMF Fastigheter ett självklart val. Förutom möjligheten att få arbeta med oerhört kompetenta och trevliga kollegor, så är AMF Fastigheter ett fastighetsbolag som vågar tänka nytt. De har en självklar kärlek till staden och dess människor och har länge insett att platser med inslag av kultur, kreativitet och innovation är en motor i kvarterets och stadens utveckling. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av detta, säger Johanna.

Källa: AMF Fastigheter

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega