Martin Nielsen blir COO på Specialfastigheter

Martin Nielsen har en gedigen erfarenhet med flera ledarroller inom inköp, stödfunktioner och verksamhetsutveckling. Han kommer närmast från Lambertsson där han varit affärschef och ansvarig för affärsorganisationen. Han har tidigare haft roller som chef för produktionsstöd och verksamhetsutveckling i Peab Anläggning och har även varit inköpschef i Peab-koncernen, på Imtech Nordic och i Skanska Sverige.


– Jag ser mycket fram emot att välkomna Martin Nielsen som ny COO på Specialfastigheter. Med sin erfarenhet, ledarskapsförmåga och driv kommer Martin att vara en stor tillgång i ledningsgruppen och för bolagets fortsatta utveckling, säger Specialfastigheters vd Alexandra Laurén.


– Det ska bli väldigt roligt att få bli en del av Specialfastigheter och det viktiga uppdraget att stötta våra samhällsbärande verksamheter. Utmaningen att möta det stora behovet av säkerhetsfastigheter gör uppdraget och rollen som COO extra spännande, säger Martin Nielsen.


Martin Nielsen kommer att leda avdelningen Projekt- och fastighetssupport där områdena inköp, produktutveckling, teknik och kalkyl ingår. Martin Nielsen tillträder tjänsten den 18 juni 2024.

Källa: Specialfastigheter

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega