Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens
Partnertext från Newton

Dyk in i framtidens förvaltning

Utforska teknisk hållbarhet och digitaliseringens möjligheter på vår kompetensträff. För dig som fastighetsförvaltare – här är evenemanget där vi tillsammans navigerar i branschens nya landskap.

Hej fastighetsförvaltare!
Har du funderat på din fastighets energianvändning? Eller hur digitalisering faktiskt kan förändra ditt dagliga arbete? Du är inte ensam. Och nu har du chansen att dyka djupt ner i dessa ämnen tillsammans med andra i branschen.

Spara pengar och miljö med teknisk hållbarhet
Många fastigheter har dolda ”energitjuvar”. Kom och lär dig hur du upptäcker och åtgärdar dessa med insikter från energigurun Willy Ociansson. Plus, diskutera metoder och arbetssätt som faktiskt fungerar i praktiken med andra förvaltare.

Framtidens fastighetsförvaltning med digitalisering
Digitala verktyg erbjuder enorma möjligheter. Låt oss utforska dem tillsammans! Vad sägs om att dyka in i de senaste teknologierna och diskutera hur vi bäst kan implementera dem i vår dagliga förvaltning?

Se teorin bli till praktik vid KTH Live-In Lab
Upplev framtidens teknik idag med ett besök på KTH Live-In Lab. Här testas och utvecklas de senaste innovationerna inom teknisk hållbarhet och digitalisering.

Träffa dina kollegor – bygg ditt nätverk
Varje förvaltare har sin egen unika erfarenhet. Låt oss lära av varandra, utbyta idéer och bygga ett starkare nätverk tillsammans. Boka din plats nu och dyk in i framtidens fastighetsförvaltning tillsammans med oss!

Kompetensträff för förvaltare

Läs mer om Kompetensträff för förvaltare här

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens
Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega