Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens
Partnertext från Newton

Newton samarbetar med LUCO Akademi i högaktuella utbildningar

Newton erbjuder, tillsammans med LUCO Akademi, flera utbildningar inom de högaktuella kompetensområdena: Agil projektstyrning inom bygg-, fastighets- & anläggningsprojekt samt Byggarbetsmiljösamordning.

Utbildningarna för Byggarbetsmiljösamordning kommer att genomföras på plats eftersom flera byggherrar kräver att utbildningen är ”fysisk”. Vilket gör det extra roligt att faktiskt kunna erbjuda en komplett BAS-P och BAS-U utbildning med en omfattning av 50 timmar per utbildning, såsom Arbetsmiljöverket säger att det bör vara.

För Agil projektledning har LUCO sedan ett par år arbetat med den agila Scrum-metodiken i konsultprojekt inom infrastruktursektorn och har fått goda erfarenheter av en metod som oftast har använts för att driva IT-projekt.

Utbildning på plats i Stockholm och Göteborg
Utbildningarna kommer att genomföras som öppna kurser i Göteborg och i Stockholm, utbildningarna kan även bokas som företagsanpassade.

Susanne Åhlén är Vice vd och Affärsområdeschef Företag på Newton och säger:
– Utbildningarna Bas P, Bas U och Agil Projektering inom bygg-, fastighets- & anläggningsprojekt ansluter väl till Newtons befintliga kursutbud. Det ger oss en fantastisk möjlighet att erbjuda våra kunder ett bredare utbud av kurser för att möta branschens kompetensbrist och skapa konkurrenskraft.

Magnus Brile, som är utbildningsansvarig på LUCO Akademi, om samarbetet:
– Newton har ett gott renommé vilket är välkänt bland många kunder, studerande, kursdeltagare och samarbetspartners. Därför känns det stort att nu få tillkännage detta samarbete som har pågått bakom kulisserna sedan en tid.

Kontakta oss för att få reda på mer:
Susanne Åhlén, Newton 0735–4154315
Magnus Brile, LUCO, 070–6905089

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega