Mona Finnström och Anni Carpelan vägleder om kompetens på Framtidens Förvaltare 2023.

Hallå där Mona Finnström, ordförande i Förvaltarforum och tidigare VD på Fastigo.

Du kommer hålla i ett parallellt spår på Framtidens Förvaltare som handlar om ledarskap och kompetensutveckling? Kan du berätta lite mer?

 Ja, jag kommer tillsammans med Anni Carpelan från Stockholmshem hålla i ett program där vi bland annat pratar om viktiga frågor som morgondagens ledarskap, hur vi ska få nya talanger att växa och vad man som medarbetare söker hos en arbetsgivare idag och framöver.

Vi kommer också gå prata om hur arbetsplatsen är under förändring och hur man som arbetsgivare ska kunna hålla produktiviteten uppe när medarbetarna i högre utsträckning arbetar på distans.

Till vår hjälp kommer vi ha representanter från några av branschens absolut bästa arbetsgivare som kommer dela med sig av hur de har nått dit.

Vad hoppas ni att deltagarna ska få med sig från ert pass?

 Vi hoppas förstås att de ska få en del kloka ord på vägen men också energi att vilja lära sig mer. Dessutom hoppas vi de ska få med sig konkreta tips på hur de själva kan ta ansvar för sin kompetensutveckling.

Apropå kompetensutveckling, hur viktig är en dag som Framtidens Förvaltare för ens kompetensutveckling?

 Jag skulle säga att den är väldigt viktig, man kan inte lära sig allt genom självstudier, man behöver fylla på med kunskap från hur andra i branschen har löst olika utmaningar. Och man behöver också träffa kollegor och diskutera gemensamma utmaningar, behovet av det fysiska mötet kan inte underskattas. 

Se hela programmet och anmäl er  här.

Text: Thomas Hallberg

thomas.hallberg@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega