Lexium och Ecoclime ingår samarbetsavtal

Ecoclime har lång och gedigen erfarenhet inom energieffektiviseringslösningar. Lexium är en ledande aktör inom Facility Managent och Totalförvaltning av fastigheter.

Genom avtalet ges Ecoclime Group möjlighet att leverera tjänster och produkter inom energieffektivisering, inkluderat Evertherm SEW för återvinning av värmeenergi i spillvatten till Lexium koncernens olika bolag.

På samma sätt kommer Ecoclimes kunder få tillgång till ett väldigt attraktivt erbjudande inom Facility Management. Samarbetet gör att kunden kan på ett enkelt sätt få en helhetslösning inom service och energi som reducerar kundernas totalkostnad

Vi har en efterfrågan på olika typer av energioptimering hos våra kunder, vi märker också att många kunder som ser över sina energikostnader samtidigt kan effektivisera sitt fastighetsunderhåll och sänka sina totalkostnader, säger Jan Näsström Kommersiell Chef Lexium Group.

Att Ecoclime fått chansen att arbeta med Lexium och att vi med gemensam kompetens kan bidraga till ett mer hållbart fastighetsbestånd samt att tillsammans hjälpa kunder att bli mer kostnadseffektiva inom fastighetsunderhåll och energi känns verkligen jättekul, vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete, säger Christoffer Eklund, Försäljningschef Ecoclime Group epost: christoffer.eklund@ecoclime.se, tfn: +46 722 411003

Källa: Lexium

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega