Framtidens Förvaltare 2021 inställt

Den 5 februari i år slog Framtidens Förvaltare alla tidigare rekord och drog en rekordpublik på 425 deltagare vilket kunde varit fler om lokalen kunde tagit fler. Med det blev Framtidens Förvaltare med marginal Sveriges största seminarium inom fastighetsförvaltning.

Redan när seminariet genomfördes började man kunna ana att Corona-viruset i Kina var på väg att få en global spridning.  Men aldrig hade vi kunnat ana att det skulle få så stora konsekvenser.

Vi sa till oss själva att vilken tur att nästa Framtidens Förvaltare är först i februari 2021 för då kommer det ju vara lugnt och som vanligt igen. Med den övertygelsen bokade vi upp en ännu större lokal på Waterfront Congress Center i Stockholm. Nu var målet satt till 600 besökare!

Men som alla vet så blev det inte lugnt med corona-viruset och ingen kunde väl ana att det kanske skulle komma att ändra vårt sätt att umgås för en lång tid framöver. Nu skriver vi den 13 oktober och vi har förstått att det blir omöjligt att genomföra Framtidens Förvaltare på Waterfront i februari 2021.

Vi var väldigt tveksamma redan innan förbudet om fler än 50 besökare förlängdes av den enkla anledningen att vi sätter säkerheten först. Vi tror inte att det är möjligt att genomföra ett så stort seminarium på ett säkert sätt oavsett hur mycket handsprit och munskydd man har på plats eller om man möblerar med stolar två meter från varandra.

Ingen ska behöva känna minsta osäkerhet när man går på ett seminarium arrangerat av Förvaltarforum. Så därför ställer vi nu in nästa års seminarium eller snarare skjuter vi på det ett år till den 3 februari 2022 på Waterfront Congress Center. Vi tror och hoppas att världen ska ha återgått till ett lite mer normalt läge då.

Ove Nordqvist på Förvaltarforum.

Ove Nordqvist, vd på Förvaltarforum, kommenterar: ”Att ta beslutet om att ställa in Framtidens Förvaltare 2021 var både svårt och enkelt. Enkelt för att inget är viktigare än våra kunders och partners säkerhet. Svårt för att det är årets absoluta höjdpunkt för oss på Förvaltarforum. Det är dagen då vi får träffa våra läsare fysiskt, dagen vi får chans att prata fastighetsförvaltning både högt och lågt och blicka in i framtiden. Självklart är det ett beslut vi tog med ett tungt hjärta.”

Till sist vill vi önska alla välkomna till Framtidens Förvaltare 3 februari 2022 på Waterfront Congress Center! Välkomna!

 

 

 

 

Bli den första att kommentera "Framtidens Förvaltare 2021 inställt"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega