Framtidens Förvaltare 2020 bäst hittills


Bäst hittills. Mitt i prick. Bra variation och inspirerande talare. Lovorden duggade tätt över förvaltningsbranschens största event Framtidens Förvaltare.

Det var fjärde gången som Förvaltarforum bjöd in till seminariet Framtidens Förvaltare. Antalet deltagare har ökat för varje år och i år deltog drygt 420 personer i de fullsatta lokalerna på Clarion Sign Hotel i Stockholm.

Digitalisering, hållbarhet och kunden i fokus var som vanligt huvudteman och där i princip alla talare fick höga betyg. Framförallt uppskattas att föredragshållarna så frikostigt delar med sig av både svårigheter och framgångsfaktor på konkreta utmaningar som genomförts och lösts.

Seminariet som helhet fick också högt betyg. Drygt fyra av fem besökare gav Framtidens Förvaltare 2020 betyget mycket bra eller världsklass.

Nästa år träffar du oss i nya lokaler på Stockholm Waterfront. Boka in 4 februari 2021 i almanackan redan nu.

Så här tyckte några av årets deltagare


Eva Anderson Ericson, Agiloc:

– Andra året jag är på Framtidens Förvaltare. Blev väldigt positivt överraskad i fjol och kände mig nödgad att komma tillbaka. Väldigt inspirerande och givande föredrag i år också med både bra bredd och djup. Jag har flera favoriter, uppskattade särskilt Anna-Karin Malmqvist och Anders Borggrens föredrag. Christoffer Börjesson är också jättebra.


Jessica Andersson, BFAB:

– Jag har varit på alla Framtidens Förvaltare. Jätteintressant att få goda exempel från verkligheten av duktiga föreläsare. Jag fastnade särskilt för Fredrik Törnqvists berättelse om hur de hanterade krisen efter sommarens stora sprängning samt Wallenstams och Atrium Ljungbergs sätt att sätta kunden i centrum. Det är också jätteroligt att evenemanget växer och att ni har så många deltagare.


Mia Bermejo, Jensen Education:

– Otroligt proffsigt arrangemang och jättebra föreläsningar. Jag har lärt mig flera saker i dag, både inom teknik men också de möjligheter som digitala tjänster ger att ha kunden i fokus. Jag blev särskilt inspirerad av Byggvestas projekt Yalla Rinkeby.
Fredrik Bengtsson, Property Partner:
–Jätteinspirerande på alla sätt, en jättebra blandning. Också imponerad över hur man lyckas servera över 400 personer en sådan god fisk till lunch. Kommer definitivt tillbaka nästa år.


Jonas Karlsson, Novi Real Estate:

– Första gången jag är här. Kul att höra hur kolleger i branschen löst olika problem. Det är också roligt att alla är så villiga att dela med sig av sina problem och lösningar.
Carina Ledenstam, HSB Norra Storstockholm:
– Mycket intressant att se och höra att vi har gemensamma utmaningar i branschen med bland annat kundfokus och digitalisering. Känns som att det öppnar för dialog och ger möjlighet att samarbeta med andra. Kul att det också händer så mycket bra runtom i landet.


Helena Appeltoft, Stockholmshem:

– Väldigt spännande dag.  Jag uppskattar särskilt variationen av ämnen och att föredragen är korta och konkreta, ni har verkligen lyckats plocka russinen ur kakan. Mycket som jag vill testa. Framförallt verkar det helt rätt att dela på förvaltarrollen som man gör hos Wallenstam. Också jätteintressant att höra om hur Stångåstaden hanterade förra sommarens sprängdåd. Jag kommer gärna tillbaka nästa år.


Per Högdahl, Locum:

– Det är första gången jag är här och jag är positivt överraskad. Väldigt positivt att få erfarenheter av saker som har genomförts, på andras seminarier handlar det oftast det om saker man vill/tänkt göra. Särskilt när det gäller digitalisering. Tyckte Anders Borggren gjorde det särskilt bra. Också kul med proffstalaren Olof Röhlander.


Margareta Ödman Eriksson, Newsec:

– Väldigt intressant dag med många aktuella ämnen, toppen helt enkelt. Särskilt intressant med flera infallsvinklar på digitalisering. Jag kommer gärna tillbaka


Emil Belfrage, Stabtech:

– Det är första gången som vi är med som utställare på Framtidens Förvaltare. Vi har noterat stort intresse för vår produkt från flera viktiga besökare. Många som inte vet om att man kan åtgärda sättningsskador på ett enklare och billigare sätt.

Bli den första att kommentera "Framtidens Förvaltare 2020 bäst hittills"

Lämna en kommentar

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Välj ett giltigt formulär