Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

HSB prisas för digitalt HR-arbete

Fastigos förhandlingschef Charlotta Stensson och HSB Göteborgs HR-chef Emma Hård.

HSB Göteborg tilldelas Fastigopriset 2019 för sin satsning på att digitalisera HR-arbetet.

– Det känns fantastiskt roligt att vi får det här priset för vårt digitaliseringsarbete. HR-avdelningen har haft ett nära samarbete med IT-avdelningen och det här är verkligen en riktig teaminsats. Vi har sett många vinster internt med de förändringar vi har genomfört och förhoppningsvis kan detta inspirera andra bolag att våga pröva nya tillvägagångssätt, säger Emma Hård, HR-chef på HSB Göteborg.

Fastigopriset är ett årligt återkommande pris som går till ett fastighetsbolag som har presterat särskilt väl som arbetsgivare under det gångna året.

Årets tema är digitalisering inom HR och priset delades ut i anslutning till Fastigostämman den 14 maj.

Lämnat pappersarbetet
Juryns motivering lyder: ”Genom ett gediget digitaliseringsarbete har årets vinnare av Fastigopriset lämnat pappersarbetet bakom sig. Med smarta processer har HSB Göteborg kvalitetssäkrat sitt HR-arbetet och visat att rätt form av digitalisering gynnar både verksamhet och medarbetare.”

– Vi trodde att årets tema med digitalisering inom HR skulle vara en utmaning för våra medlemsföretag men glädjande nog fanns det gott om exempel på hur HR-avdelningarna har digitaliserat delar av sitt arbete, säger Charlotta Stensson, förhandlingschef på Fastigo och ansvarig för Fastigopriset.

Priset ska inspirera
Fastigopriset delades ut för tionde året i rad. Temat för utmärkelsen skiftar varje år och tanken är att priset ska inspirera andra bolag inom fastighetsbranschen. Förra årets tema var hållbart arbetsliv.

Vinnaren fick en unik glasskulptur som är skapad av konstnären Leif Ahrle. Utöver Fastigopriset delade Fastigo även ut hedersomnämnanden som i år gick till Krambo AB, AB Stångåstaden, Uppsalahem AB och AB Gotlandshem.

Källa: Fastigo

 

Kort om Fastigo

Fastigo är fastighetsbranschens ledande arbetsgivarorganisation. Fastigo organiserar cirka 1 000 medlemmar med över 22 000 anställda över hela Sverige. Medlemmar erbjuds bland annat skräddarsydda avtal, rådgivning och lönestatistik för branschen.

 

 

 

Bli den första att kommentera "HSB prisas för digitalt HR-arbete"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega