Willhem rekryterar Heléne Blennermark Zendegani som utvecklingsledare inom social hållbarhet.

 

Heléne kommer senast från Bostads AB Poseidon där hon under sju år har arbetat med social hållbarhet. Initialt anställdes hon för att arbeta övergripande inom bolaget i rollen som Affärsutvecklare för Poseidons integrationsfrågor men har under de senaste tre åren arbetat som Verksamhetsledare i distrikt Angered med uppdraget att lyfta Hjällbo och Lövgärdet från polisens lista över särskilt utsatta områden.

Dessförinnan arbetade Heléne flera år inom Polisen med brottsförebyggande frågor och etablerade bland annat polisens volontärverksamhet på flera orter i Sverige.

– Jag kommer i närtid främst att arbeta med Handslaget för Biskopsgården. Det är ett gemensamt projekt mellan Volvokoncernen, Framtidenkoncernen, Business Region Göteborg och Willhem med syfte att skapa jobb, utbildning och aktiviteter för invånarna i området. Handslaget syftar till att lyfta Biskopsgården från polisens lista över särskilt utsatta områden. Men jag ser också fram emot att på sikt implementera strategier för social hållbarhet inom hela Willhems bestånd så att vi är en stark aktör i liknande samverkansformer på fler orter runt om i landet, säger Heléne.

Heléne Blennermark Zendegani tillträdde tjänsten 14 augusti 2023.

Källa: Willhem

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega