Byggvesta anställer hållbarhetsstrateg

Stort fokus på klimatneutralitet och hållbart byggande – så ser framtiden ut för ByggVesta. Därför rekryterar ByggVesta Ouliana Åhlfeldt som hållbarhetsstrateg för att accelerera hållbarhetsarbetet ytterligare.

Trots att Oulianas position på ByggVesta är ny, är det inte hennes första roll på bolaget

Under sin studietid arbetade Ouliana som områdesansvarig på ByggVestas studentboende Colonia i Linköping. Rollen innebar att ta hand om uthyrning av bostäderna, planera sociala aktiviteter och ha kontakt med hyresgästerna. Jobbet som områdesansvarig är ett sätt för ByggVesta att attrahera nya talanger och för att bygga sin närvaro i studentstäder.

– Under tiden som områdesansvarig fick jag även möjlighet att skriva mitt examensarbete och göra en livscykelanalys på en av ByggVestas fastigheter – långt innan det blev en standard i branschen. Hållbarhet ligger i ByggVestas DNA och därför blev det en perfekt matchning värderingsmässigt. Med min tidigare erfarenhet från ByggVesta var det självklart för mig att tacka ja till möjligheten att komma tillbaka, säger Ouliana Åhlfeldt.

Som hållbarhetsstrateg på ByggVesta kommer Ouliana att hålla ihop och utveckla ByggVestas strategiska initiativ inom hållbarhet, vilket rimmar väl med hennes bakgrund från rollen som affärsutvecklingschef på hållbarhetskonsultbolaget Goodpoint. Det var särskilt ByggVestas kultur och spännande affärsidé som lockade Ouliana till att återvända.

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega