Kaj Winther driver Fastighetsägarna Sveriges digitala agenda

Den 4 oktober på Framtidens Digitala Förvaltning kommer Kaj Winther, CDO (Chief Digital Officer), på Fastighetsägarna att dela med sig av en del av de digitala projekt som Fastighetsägarna Sverige är med och driver tillsammans med branschen i övrigt.

Den röda tråden i det Kaj har jobbat med har varit teknik och digitalisering.
Kaj har en gedigen teknisk bakgrund efter att bland annat ha arbetat som teknisk förvaltare på Vasakronan i flera år och därefter senior projektledare för forskning och utveckling på Vasakronan och var där motorn som bland annat skapade digitaliserad hållbarhetscertifiering i realtid. Med den bakgrunden var det helt naturligt att Kaj för två sedan började arbeta som CDO hos Fastighetsägarna Sverige.

I den rollen har Kaj varit aktiv i att starta och driva gemensamma projekt med fastighetsbolag, inte minst i Redi (www.redi.city) där Fastighetsägarna Sverige tillsammans med Sveriges Allmännytta och ett flertal av branschens ledande fastighetsbolag strävar efter att utveckla nya digitala lösningar och standarder för branschen. Med en roll som företräder cirka 15 000 fastighetsägares intressen i ett alltmer digitaliserat samhälle, blir han det naturliga bollplanket och remittent för en rad frågor, lagförslag och dylikt.

Kom och lyssna på Kaj den 4 oktober på Clarion Sign Hotell så får ni en uppdatering på branschens digitala resa så här långt och visionerna framåt.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega