Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?
Partnertext från Stockholm Exergi

Hur håller du koll på fjärrvärmecentralen?

Med digitala drifttjänster blir det enklare att logga temperaturer och hålla ordning på mätvärden. Vi hjälper er till proaktiv och effektiv drift av fjärrvärmecentralen genom larmfunktion, övervakning och analysmöjligheter.

Många fastigheter i Stockholm har fjärrvärme från Stockholm Exergi. Nu förenklar vi driften av fjärrvärmecentralerna i fastigheterna med hjälp av Intelligy. Med den digitala larmfunktionen och den lättanvända plattformen finns möjlighet att hela tiden hålla koll på att fjärrvärmecentralen fungerar som den ska.

Larmfunktionen samlar in realtidsdata från fjärrvärmecentralen via en så kallad gateway, och skickar notifieringar om temperaturerna i värmesystemet ligger för högt eller för lågt. Det går även att titta på historisk data och få insikt i hur fastighetens värmesystem mår över tid.

I plattformen finns en händelselogg som används för att dokumentera händelser kopplat till larm eller inställningar som gjorts i fastigheterna. Allt samlat i översiktligt format, alltid tillgängligt via en säker inloggning.

Ibland kan det trots allt vara utmanande att tolka larm och temperaturvariationer. Vad är rätt slutsats om nästa steg? Går det att vänta till imorgon eller ska vi skicka jourfirman?

Våra kunniga energiexperter behandlar all tillgänglig data och drar slutsatser, håller koll på värmesystemet åt er och agerar proaktivt. Vi kan hjälpa er att sköta övervakningen av fjärrvärmecentralen som vi också kompletterar med funktionskontroller av anläggningen.

Vi har idag flera pågående dialoger med förvaltningsbolag och fastighetsägare där vi gemensamt kommer fram till de bästa lösningarna. En del vill hantera larm och övervakning på egen hand med hjälp av Intelligy, medan andra vill överlåta allt till energiexperterna på Stockholm Exergi.

Med gemensam kraft effektiviserar och moderniserar vi stockholmarnas fjärrvärme.

Vill ni veta mer?

 

 

Bli den första att kommentera "Hur håller du koll på fjärrvärmecentralen?"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega