Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens
Partnertext från Sveriges Allmännytta

”Nu skapar vi fler utbildningar kring förvaltning”

Sveriges Allmännytta har ett stort utbud av utbildningar som är öppna för alla i fastighetsbranschen, och nu vänder de sig särskilt till dig som jobbar med förvaltning.

– Vi har många nya och spännande utbildningar och konferenser för Förvaltarforums målgrupp, säger Anette Tredal, chef för enheten Utbildning & Konferens.

Sveriges Allmännytta är med sitt utbud på närmare hundra olika utbildningar och konferenser en av branschens giganter. Utbildningarna används flitigt av organisationens 311 medlemsföretag, men är öppna för hela fastighetsbranschen.

Relevanta för flera
– De flesta av våra utbildningar är relevanta även för dem som inte jobbar i allmännyttiga bolag. Vi kompletterar Förvaltarforums övriga utbildningspartners så att det blir en ännu bredare mix för läsarna att välja bland, säger Anette Tredal.

Storsatsning på förvaltning
Sveriges Allmännytta gör från i år en nysatsning på utbildningar inom förvaltningsområdet, med bland annat konferensen Allmännyttans förvaltningsdag i december och flera tillfällen om beställning och upphandling av Aff-entreprenader som dragplåster.

Digitalisering och klimat
Flera utbildningar och konferenser inom ledarskap, digitalisering samt klimat och energi vänder sig också till förvaltare.

– Vår utbildning Digital transformation i bostadsföretag har väckt stort intresse och fått positivt bemötande. Det handlar om hur man med en särskild pedagogik får in digitalt tänk i all verksamhet.

Företagsförlagd utbildning
Flera av allmännyttans utbildningar går också att få skräddarsydda hemma på kontoret, så kallade företagsförlagd utbildning.

– Jag ser verkligen fram emot att få möta fler deltagare som arbetar med förvaltning på våra utbildningar och konferenser, säger Anette Tredal.

Se alla våra utbildningar här

Här hittar du alla våra utbildningar i datumordning

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega