Drift- och teknikfokus på seminariet i Göteborg!

Den tekniska utvecklingen inom fastighetssektorn och fastighetsförvaltning accelererar snabbt, med fokus på att optimera driftnetto. Det handlar inte bara om att minska kostnader utan även om att främja hållbarhet, både socialt och miljömässigt.

Denna utveckling ställer höga krav på alla inom fastighetsförvaltning, från tekniker till administrativ personal. För att möta dessa krav behöver alla aktörer förstå den tekniska framstegens påverkan på drift och förvaltning.

Mot denna bakgrund arrangerar vi för första gången FRAMTIDENS tekniska FÖRVALTNING i Göteborg. Här kommer representanter från ledande företag att dela med sig av sin expertis.

Seminariet är utformat för alla som är engagerade i fastighetsförvaltning och syftar till att belysa teknikens centrala roll i att optimera driftnettot.

Se hela programmet och anmäl dig här!

Stort tack till våra talare från Castellum, Bostadsbolaget, Higab, Newsec, Familjebostäder i Göteborg, Stena Fastigheter, Skandia Fastigheter, Wallenstam, Svefa, Riksbyggen, Akademiska Hus, Aff och Willy´s Cleantech.

Vi ser fram emot att välkomna dig den 11 september!

Ove Nordqvist, VD Förvaltarforum

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev










Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega