Anna Wilhelmsson Polak och Axel Abrahmsén rekryteras till CBRE

Anna Wilhelmsson Polak ansluter till CBRE och tillsammans med Axel Abrahmsén börjar de som rådgivare på avdelningen Investor Leasing Office.

Anna har över 10 års erfarenhet inom fastighetsbranschen med specialisering inom projektuthyrning och property marketing. Hon kommer närmast från Colliers och har även tidigare arbetat på CBRE i Polen. Anna kommer att vara baserad på CBREs kontor i Göteborg och tillträder sin tjänst den 1 oktober.

Axel har arbetat på CBRE sedan 2021 och byter nu avdelning från Tenant Representation till Investor Leasing Office.

– Vi är mycket glada över att välkomna Anna och Axel till deras nya roller. Anna har en gedigen bakgrund inom fastighetsbranschen och har under sin karriär visat prov på stor kompetens och engagemang. Hennes nya roll som uthyrare, med bas i Göteborg, kommer att stärka vår närvaro och service i regionen. Axel har med sin omfattande erfarenhet och expertis varit en värdefull tillgång för Tenant Representation-avdelningen med sitt fokus på Life Science. I sin nya roll som uthyrare i Stockholm kommer han att fortsätta att bidra till CBREs tillväxt. Deras erfarenheter och engagemang kommer att vara ovärderliga för vårt team och våra kunder, säger Kim Grüneberger, Head of Investor Leasing Office Stockholm.

Källa: CBRE

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega