Danijela Todorovic blir Real Estate Manager vid Nouryon i Bohus

I mitten av oktober tillträder Danijela Todorovic som Real Estate Manager vid Nouryon i Bohus som tillverkar specialkemikalier.

Pulp and Performance Chemicals, inom Nouryon på site Bohus, består av drygt 341 000 m2. Där finns fyra produktionsanläggningar, fyra laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt cirka 260 personer. Inom Real Estate så ansvarar Nouryon för områdena fastighetsförvaltning, bygg- och projektledning, tekniska system i byggnader och fastighetsunderhåll.

– I min nya roll som Real Estate Manager så vill jag även framöver fortsätta att bygga relationer och arbeta tätt med teamet om 5 personer och ett antal leverantörer för att förvalta byggnader, mark och även järnväg på bästa sätt och upprätthålla en god teknisk status i fastigheterna. Jag hoppas kunna utveckla långsiktiga strategier för byggnaderna, marken och järnvägen och kommer att planera utifrån Nouryons och fastigheternas behov.

Närmast kommer Danijela Todorovic från Kungälvs kommun där hon under flera år arbetat som fastighetsförvaltare med arbetsledaransvar.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev










Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega