Förvaltningschef på Specialfastigheter

Michaela Sköld har rekryterats som ny förvaltningschef på Specialfastigheter. Michaela kommer närmast från Fortifikationsverket där hon varit chef för förvaltningsstödsenheten region Mitt och där hon även haft rollen som ställföreträdande regionchef.

– Jag har alltid jobbat med fastighetsförvaltning och brinner verkligen för det. För mig är det också viktigt att kunna bidra till vårt samhälle samtidigt som jag tycker om att ha en affärsmässig syn på kundrelationer och verksamheten. Jag ser verkligen fram emot att få börja på Specialfastigheter eftersom jag ser att företagets arbetssätt och värderingar stämmer väl överens med mina, säger Michaela Sköld.

– Vi är väldigt glada att över att Michaela Sköld kommer till Specialfastigheter. Med lång erfarenhet från fastighetsbranschen, strategiskt arbete med både verksamhetsutveckling och utveckling av arbetssätt och sist men inte minst hennes kunskaper om säkerhet kommer hon bidra till att utveckla verksamheten i allmänhet och förvaltningen i synnerhet, säger Åsa Hedenberg, vd för Specialfastigheter.

Michaela Sköld kommer att ingå i Specialfastighets ledningsgrupp. Hon tillträder tjänsten som förvaltningschef den 12 augusti.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega