Farid Shawkat är ny Nordenchef på Colliers

Farid Shawkat (46) har utsetts till Nordenchef på Colliers. Han har nyligen suttit i ledningsgruppen på mobiloperatör 3. Innan han började på 3 var Farid konsult på McKinsey & Company, där han ledde implementeringen i Norden och arbetat inom olika branscher, inklusive fastigheter, tung industri och telekom. Hans bakgrund inkluderar också nyckelroller inom flyg- och oljeindustrin, vilket breddar hans expertis inom olika sektorer.

– Vi förstärker vår koncernledningsgrupp, och jag är glad att välkomna Farid Shawkat som vår nya Chief Operating Officer för Colliers Nordics. Farid är en otroligt skicklig och driven person med en bred och mycket relevant bakgrund. Han kommer att bidra med nyckelfärdigheter som säkerställer att Colliers fortsätter att utveckla sin verksamhet och organisation. Vi ser fram emot hans input och expertis då vi strävar efter att alltid leverera förstklassig service till våra kunder och strategiskt utöka vår verksamhet, säger Bård Bjølgerud, VD Nordics & Partner.

– Jag ser verkligen fram emot att ansluta mig till Colliers. Med starka ambitioner att växa på den nordiska marknaden finns det en spännande möjlighet att expandera verksamheten. Branschen har haft några tuffa år, men jag ser det här som en utmaning att gå med i ett stort team och hjälpa till att utveckla verksamheten , säger Farid Shawkat.

Källa: Colliers

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev










Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega