Nizar Mabrouk, Mathias Björnfot och Cale Kubena är rekryterade till Revelop

Revelop rekryterar tre erfarna medarbetare till sitt växande fastighetsteam.

Nizar Mabrouk ansluter till Revelop som Real Estate Manager med erfarenhet från att skapa värde i olika tillgångsslag med fokus på industrifastigheter. Nizar kommer närmast från Areim där har arbetat som Asset Manager och dessförinnan arbetade han på Newsec.

Mathias Björnfot, har börjat som Leasing Manager på Revelops egenutvecklade co-working koncept C/O Workspace. Med bakgrund från SkandiaMäklarna och Tesla kommer Mathias att stärka C/O Workspace-teamet och driva den fortsatta utvecklingen av Revelops innovativa lösningar för framtidens kontor.

Tidigare i år anslöt Cale Kubena som Technical Developer & Project Leader. Cale har gedigen kunskap inom innovativ teknisk förvaltning och fastighetsförvaltning, efter att tidigare ha arbetat på Lexium och Bravida.

– Vi är glada att välkomna Nizar, Mathias och Cale till Revelop. Vårt fastighetsteam består av många duktiga medarbetare, och detta tillskott bidrar ytterligare till att stärka vår förmåga att ta våra fastigheter genom en hållbar förändringsresa. Vi har en gynnsam marknadsposition och är glada för förtroendet från både befintliga och nya investerare, vilket möjliggör att vi kan växa genom att förvärva fastigheter med betydande potential inom våra delmarknader, säger Thomas Sipos, koncernchef på Revelop.

Källa: Revelop

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega