Daniel Hummel blir VD på CBRE Sweden AB

Daniel Hummel ansluter till CBRE från Stockholm Corporate Finance, en svensk, oberoende och privatägd finansiell rådgivare. Han har även mångårig ledarerfarenhet från Swedbank där han haft olika befattningar, senast som Head of Strategy, Swedbank Markets. Han har från Swedbank gedigen erfarenhet från Real Estate Investment Banking. Han har en exceptionell meritlista inom banksektorn och kombinerar detta med starka strategiska och ledarskapsegenskaper.

Colin Waddell, VD, Norden, CBRE, kommenterar:
– Vi är glada över att välkomna Daniel till CBRE för att leda och utveckla vår verksamhet inom Advisory i Sverige. CBREs svenska verksamhet har utvecklats bra trots utmaningarna på marknaden och vi ser en enorm potential att ytterligare stärka och förbättra vår kapacitet för kunder i Sverige och över hela Norden.

Daniel Hummel, VD, Advisory Services, CBRE Sweden, kommenterar:
– Jag är stolt över att vara en del av CBRE:s globala fastighetsplattform och att leda den svenska verksamheten i vår ambition att säkerställa förstklassiga tjänster i Sverige och över hela Norden. Jag är också stolt över att gå med i ett fantastiskt team av experter och arbeta nära tillsammans för att ständigt förbättra kunderbjudandet och säkerställa att vi levererar exceptionella kundresultat.

Källa: CBRE

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega