Gummifabriken och Örebrobostäder vinner Fastigopriset 2023

Vinnare av Fastigopriset 2023. Från vänster Catharina Elw, Anna Willstedt och Tobias Hörnquist, Gummifabriken Värnamo, och Ulf Rohlén och Karin Nordmark från Örebrobostäder. Foto: Iselin Sundberg

Årets Fastigopris delas ut i två kategorier under temat ”Det nya arbetslivet”. Två glada och värdiga vinnarföretag tog emot priserna i samband med invigningen av Fastigos nya lokaler den 30 maj.

Den nya tidens arbete ser på många ställen helt annorlunda ut än innan pandemin. Fastigo eftersökte lyckade arbetsplatser där medarbetarna känner sig nöjda med hur företaget genomfört förändringar kring till exempel arbete hemifrån och på arbetsplatsen.

– Fastigo vill lyfta fram arbetsgivare som arbetar långsiktigt och systematiskt med personalfrågor. Örebrobostäder och Gummifabriken i Värnamo är utmärkta exempel på goda arbetsgivare som har tänkt igenom och agerat kring det nya arbetslivet, säger Johan Mann, vd på Fastigo.

Värnamo kommunala industrifastigheter AB, Gummifabriken, vinner Fastigopriset 2023 i klassen upp till 50 anställda med motiveringen:

Med utgångsläge i verksamhetens behov, digitala förutsättning och en tydlighet om vilka regler som gäller, har Gummifabriken hittat en välfungerande flexibilitet för en nöjd och engagerad personalgrupp.

Örebrobostäder AB vinner Fastigopriset 2023 i kategorin över 50 anställda med följande motivering:

Med kunderna i fokus och frihet under ansvar har Örebrobostäder tagit fram en genomarbetad riktlinje för ett hållbart och flexibelt arbetssätt. Personalen arbetar där det passar bäst för verksamheten och det uppdrag var och en har.

– Vi på Fastigo är experter på fastighetsbranschens förutsättningar och står i ständig kontakt med branschens arbetsgivare. Vi vet vad som behövs för att stärka branschen, och delar med glädje ut Fastigopriset till de arbetsgivare som utmärker sig på området, säger Johan Mann.

I år delar Fastigo ut priset för 14:e gången. För vinnarna är priset en bekräftelse på ett genomtänkt och bra arbete avseende arbetsgivarfrågor.

Källa: Fastigo

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega