Fastigopriset 2021 till SBC

– Vi har lyckats behålla engagemang och kreativitet, säger Petra Schneider på SBC.

Årets Fastigopris går till SBC, Sveriges Bostadsrättscentrum AB, för hur de utvecklat sina arbetsmetoder under pandemin, metoder som tas med in i framtiden.

Genom en egen app, podd och en digital roadshow har SBC skapat förutsättningar för ökad samhörighet och kunskapsöverföring såväl under pandemin som i sin framtida verksamhet. SBC har på ett föredömligt sätt låtit modern teknik interagera med mänskliga behov, skriver juryn i sin motivering.

Idéer från medarbetarna
– Det är fantastiskt att få ett så fint erkännande. Det känns väldigt bra att vi har lyckats med att behålla engagemanget och kreativiteten och fortsatt kunna driva utvecklingen i vårt bolag, trots den på så många sätt utmanande tid vi alla gått igenom. Extra roligt är det att medarbetare på SBC bidragit med så många fina idéer kring hur vi kan skapa kommunikationsvägar som når ut brett samtidigt som det bidrar till att våra medarbetare kan känna stolthet både över sig själva och över SBC som arbetsgivare och bolag, säger Petra Schneider, chef HR & Intern Kommunikation på SBC.

Långsiktigt HR-arbete
– Fastigo vill lyfta fram arbetsgivare som arbetar långsiktigt och systematiskt med personalfrågor. SBC har under en exceptionell tid gjort en progressiv resa. De agerade i stället för att vänta, och effekterna kommer att leva kvar även när pandemin är över, säger Mona Finnström, vd på Fastigo.

I år delar Fastigo ut priset som för 12:e gången. Priset är en bekräftelse på ett genomtänkt och bra arbete med hr-frågor.

Källa: Fastigo

 

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega