Newsec rådgivare i affär mellan Länsförsäkringar och Region Skåne

Länsförsäkringar fortsätter satsa nära och lokalt i Skåne, i och med flytten ger Länsförsäkringar möjlighet åt Region Skåne att skapa en ny och modern vårdcentral i centrala Hässleholm och därigenom utveckla bygden vidare. Det är med stor glädje Newsec kan förmedla att vi agerat rådgivare till Länsförsäkringar i Göinge – Kristianstad i processen med etableringen av vårdcentralen.

Region Skåne ska flytta sin befintliga vårdcentral från Vänhem till Länsförsäkringars lokaler i fastigheten Badaren 11 på Andra Avenyn 14.

Länsförsäkringar sitter idag i vårdcentralens tilltänkta lokaler och ska flytta tvärs över gatan till fastigheten Barberaren 4 för att lämna plats till vårdcentralen med planerad öppning under 2025.

Region Skåne förhyr 2189 kvm.

”Vi är väldigt glada för förtroendet från Länsförsäkringar att få vara deras rådgivare i processen att teckna hyresavtal med en långsiktig hyresgäst till deras befintliga lokaler. Genom att Vänhem flyttar in i lokalerna, förverkligas Länsförsäkringars önskan om moderna och verksamhetsanpassade lokaler i huset tvärs över gatan”, säger Matilda Öberg, Head of Corporate real estate, Newsec.

Källa: Newsec

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega