FÖRENING & ORGANISATION
Partnertext från Fastigo

Fortsatt nöjda medarbetare på Fastigo


Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Fastigo blir för andra året i rad Great Place to Work-certifierade.

– Vi är väldigt stolta över vår certifiering. Våra medarbetares upplevelse av oss som arbetsgivare och vår arbetsplats är en central fråga för oss. Trivs vi som jobbar på Fastigo, får vi en enorm kraft för att ge våra medlemmar och kunder en förstklassig service i arbetsgivarfrågor och HR-frågor, säger Johan Mann, vd på Fastigo.

En Great Place to Work-certifiering är ett bevis på att organisationen uppfattas som en bra arbetsplats av de anställda. För att certifieras ska man nå upp till en nivå om minst 70 procent positiva svar i Trust Index®. Fastigo nådde hela 87 procent.

95 % är mycket nöjda
Medarbetarna fick ta ställning till 63 påståenden som delades in i fem dimensioner: trovärdighet, rättvisa, respekt, stolthet och kamratskap. Som avslutande fråga fick medarbetarna även svara på om de allt sammantaget ser sin arbetsplats som en mycket bra arbetsplats.

– Hela 95 procent tycker att Fastigo är en mycket bra arbetsplats. Vi har i ledningen en uttalad ambition att arbeta målmedvetet och strategiskt för att alltid ha väldigt hög trivsel, säger Johan Mann.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega