Nu samlar vi branschens alla kurser i UtbildningsPortalen.

Allt sedan vi startade upp Förvaltarforum för snart sju år sedan så har en viktig tanke varit att vi ska bidra till att höja kunskapsnivån i branschen.  Inte för att nivån nödvändigtvis är låg, men branschen utvecklas rasande fort och som förvaltare är det hela tiden nya saker att hålla koll på: teknik, hållbarhet, digitalisering, juridik och ekonomi.

Vi knöt tidigt till oss branschens ledande utbildningsföretag för att ge dom en plattform att verka från, vi startade också upp ett kompetensråd där bolagen kan diskutera aktuella frågor och gemensamma utmaningar.

Nu tar vi nästa steg och lanserar en utbildningsportal för fastighetsbranschen. Det är en plattform där våra partners kommer att lägga upp alla sina utbildningar och där våra läsare kan hitta uppdaterad information om vilka utbildningar som är tillgängliga.  Arbetar du med fastigheter får du där snabbt en överblick över alla tillgängliga utbildningar och du slipper leta runt på olika sidor. Vi är säkra på att Förvaltarforum tillsammans med alla våra partners därmed bidrar till att kunskapen i branschen höjs ytterligare ett snäpp.

”Jag har under mina 30 år inom fastighetsförvaltning alltid uppmuntrat mina medarbetare att gå utbildningar och jag har själv föreläst på många utbildningar eftersom jag brinner för det. Därför är det lite av dröm som blir sann när vi nu lanserar UtbildningsPortalen, kommenterar Förvaltarforums VD Ove Nordqvist”
Sök kurs här! UtbildningsPortalen

Text: Thomas Hallberg

thomas.hallberg@forvaltarforum.se

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega