Branschens vassaste tankesmedja

Det började som ett externt redaktionsråd 2016 när Förvaltarforum precis hade startat upp. Med hjälp av redaktionsrådet skulle vi få input utifrån för att kunna skriva initierade artiklar.

Redaktionsrådet utvecklades, fler personer tillkom, det blev allt mer diskussioner och samtal om utvecklingen i branschen. Man var förvisso konkurrenter men ännu mer kollegor med ett gemensamt intresse att utveckla förvaltningsbranschen. I takt med att deltagarna lärde känna varandra bättre och bättre kunde man också lägga all tänkbar prestige åt sidan.

En dag säger en av deltagarna i redaktionsrådet att det här är ju inte ett redaktionsråd, det är en tankesmedja för fastighetsförvaltning. Huvudet på spiken, tack Gunilla Högbom för att du gjorde den observationen.  Allt sedan dess har tankesmedjan fortsatt att utvecklas och består idag av VD:ar, fastighetschefer, hållbarhetschefer, en professor i fastighetsförvaltning, verksamhetsutvecklare med mera. Gemensamt för alla är att de brinner för fastighetsförvaltning och vill se branschen utvecklas och att fastighetsförvaltning ska få den status det förtjänar.

Tankesmedjan har också kommit att bli ett viktigt argument när företag bestämmer sig för att bli partner till Förvaltarforum. De 4 mötena per år vi har i tankesmedjan prioriteras högt av deltagarna och bokas snabbt in i kalendern. Inget annat forum i Sverige är lika skarpa på fastighetsförvaltning som vår tankesmedja. Vi är stolta över att få förvalta det förtroende det innebär att driva en tankesmedja och vi ser fram mot att utveckla förvaltningsbranschen ytterligare tillsammans kommenterar Förvaltarforums VD; Ove Nordqvist.

Vill ni veta vilka som sitter i tankesmedjan följ den här länken. 

Vill ni veta hur man blir partner och får en inbjudan till tankesmedjan, hör av er till Ove Nordqvist.

Text: Thomas Hallberg

thomas.hallberg@forvaltarforum.se

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega