Vasakronan förstärker affärsutveckling och uthyrning

Anna Nilsson har rekryterats till rollen som Strategiskt säljansvarig och Philip Lagelius till rollen som Uthyrningschef Stockholm.

Anna är ekonom med lång erfarenhet av försäljning, marknadsföring och service. Hon har haft en rad ledande positioner i bolag som bland annat Tele2 och NCC. Hon kommer närmast från en roll som Group Head of Sales Bonava AB. I sin nya roll blir Anna en del av Vasakronans affärsutveckling med strategiskt ansvar för att driva och utveckla bolagets helhetserbjudande gentemot nya och befintliga kunder. 

Philip har en bakgrund som fastighetsekonom och inledde sin karriär som Biträdande affärsansvarig på Vasakronan 2014. 2017 tillträdde han rollen som Affärsansvarig. Philip efterträder Jesper Swedenborg som nyligen gick in i en ny roll som Affärschef Stockholm nord.

– Det här är två rekryteringar som bidrar till att förstärka den höga ambition vi har i bolaget, att förse kunderna – både befintliga och nya – med branschens bästa helhetserbjudande. Vårt erbjudande är starkt och vi har en befäst position på marknaden men vi ser stora möjligheter att skapa ännu större värde för våra kunder, säger Bo de Besche, Chef kund och marknad.

Källa: Vasakronan

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega