Kåpan Fastigheter anställer Fastighetschef

Kåpan Fastigheter anställer Bonnie Winnberg som Fastighetschef, hon tillträder tjänsten 16 januari 2023.  Bonnie kommer senast från en roll som Affärschef för Kriminalvården på Specialfastigheter Sverige AB.

– Kåpan Fastigheter befinner sig i en unik uppbyggnadsfas där bolaget ska byggas upp långsiktigt och omsorgsfullt. I det arbetet är det viktigt med kompetenta och drivna medarbetare som är beredda att bidra där det behövs, i kombination med Bonnies strategiska höjd och erfarenhet av samhällsfastigheter blir hon ett värdefullt tillskott. Jag är jätteglad över att få Bonnie på plats och ser fram emot ett utvecklande 2023, säger vd Cecilia Vestin.

I rollen som Fastighetschef ska Bonnie ha ett särskilt fokus på hyresgästerna. Utvecklingen ska ske tillsammans med dem och då är det viktigt att det finns förståelse för varandra och hur Kåpan Fastigheter på bästa sätt kan möta hyresgästernas behov. Kåpan Fastigheter äger idag 61 fastigheter, Polismyndigheten är hyresgäst i 34 av dessa och är därmed vår största hyresgäst. Bonnie blir i sin roll strategiskt ansvarig för Polismyndigheten där Kåpan Fastigheter har flera pågående projekt att utveckla samt bygga nya polishus på olika platser i Sverige.

– Det känns fantastiskt roligt att ansluta till teamet på Kåpan Fastigheter. Jag ser fram emot ett inspirerande arbete tillsammans med våra hyresgäster, säger Bonnie Winnberg.

Källa: Kåpan Fastigheter

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega