Ny marknadsområdeschef till Riksbyggens fastighetsförvaltning i Stockholm

Från den 17 januari är Maria Söderberg ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Stockholm. Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare.

– Det här jobbet blev verkligen en fin julklapp för mig! Jag har längtat tillbaka till fastighetsförvaltning, efter uppemot fem lärorika år i energibranschen. Därför är jag extra stolt över att få göra det hos just Riksbyggen, som har ett starkt varumärke och med värderingar som känns rätt i magen, säger Maria Söderberg.

Maria har mer än 20 års ledarerfarenhet från företagsledningar och ledningsgrupper i fastighets- och energibranschen. Närmast kommer hon från ett konsultuppdrag hos Norrenergi. Som marknadsområdeschef blir Maria ansvarig för en organisation med cirka 130 personer. Marknadsområde Stockholm innefattar hela länet med flera lokalkontor och är ett av landets största marknadsområden inom Riksbyggen. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

– Det faktum att Riksbyggen har en tydlig strategi för digitalisering och automation, gör att Riksbyggen har goda förutsättningar att stå starka i dagens och framtidens nya arbetssätt inom fastighetsförvaltning. Det ser jag fram emot att vara en del av, berättar Maria.

Källa: Riksbyggen

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev










Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega