Hjälp oss hitta branschens bästa leverantörer!

Ibland är det lätt hänt att man kör fast i samma fotspår. Man kanske använder samma hantverkare, rörmokare, elektriker och så vidare som man alltid har gjort av gammal vana, utan att fundera på om de är det bästa eller mest prisvärda alternativet.

Vi på Förvaltarforum har tagit fasta på det här och bestämt oss för att bygga upp en Leverantörsguide där leverantörer har möjlighet att presentera sina företag och erbjudande.  Vi lanserar Leverantörsguiden idag men det är ett långsiktigt arbete att fylla på med nya leverantörer och vi ser att det kommer att ta lite tid.

– Under mina mer än 30 år inom fastighetsförvaltning har jag alltid saknat den här typen av guide när jag har ställts inför nya problem. Därför känns det otroligt roligt att få lansera den här guiden nu, säger Förvaltarforums vd Ove Nordqvist.

Ove uppmanar vidare förvaltare att tipsa oss om sina bästa leverantörer så att vi kan kontakta dem och erbjuda dem ett skyltfönster hos Förvaltarforum.

Om ni har tips på skickliga leverantörer oavsett bransch så ber vi er mejla era tips till Tony Gustavsson som är ansvarig för Leverantörsguiden. Tony nås på: tony.gustavsson@forvaltarforum.se.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega