Logga in  |  Annonsera  |  Tipsa oss  |  Om oss  |  Kontakt

Här är stockholmarnas favoritcentrum

Ända sedan Westfield Mall of Scandinavia slog upp dörrarna (2015) har de och Täby Centrum vunnit Stockholmarnas favoritcentrum vart annat år. Att Täby vinner för andra året i rad är alltså ett trendbrott på shoppingarenan i Stockholm.

Westfield Mall of Scandinavia tar andraplatsen. Lika tätt som det är mellan de två mest omtyckta centrumen är det mellan trean och fyran. I år är det NK som tar tredjeplatsen och Nacka Forum får nöjda sig med en fjärdeplats.

Bästa utbud av affärer anses Westfield Mall of Scandinavia ha, följda av Täby Centrum och Farsta Centrum. De trivsammaste centrumet är Täby Centrum, följda av NK och Westfield Mall of Scandinavia.

Hållbar shopping är en ny utvärderingspunkt för centrumen för i år. Här är det Tyresö Centrum som toppar listan, följda av Nacka Forum och Farsta Centrum.

Åkersberga Centrum är det centrum som ökar sitt Nöjd Kund Index – NKI – mest sedan förra året. Därför kallar vi dem årets klättrare. De två som klättrat näst mest är Lidingö Centrum och Bryggeriet handelsplats i Ulvsunda.

Undersökningen är genomförd via en webbenkät riktad till allmänheten i Storstockholm. Drygt 1 600 personer har uttalat sig om totalt 49 centrumanläggningar.

Bli den första att kommentera "Här är stockholmarnas favoritcentrum"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega