Uno har fått sina första hyresgäster

Tre hyresavtal om totalt 1 330 kvm undertecknades innan årsskiftet i det totalrenoverade kontorshuset Uno. Kontorshuset blir först ut att byta skepnad när Värtahamnen byggs om, från industri till en levande stadsdel.

Som en del i förändringen rustar och moderniserar fastighetsbolaget Niam kontorshuset Uno och har tagit hjälp av Newsec med uthyrningsarbetet.

I november tecknades det första hyresavtalet i huset med Hamburg Süd som flyttar in i toppmoderna lokaler. Idag ingår Hamburg Süd i Maersk, världens största containerrederi, och har haft kontoret för sin nordiska verksamhet i Värtahamnen sedan 1988. I december tecknades ytterligare två nya hyresavtal om totalt 830 kvm med inflytt till sommaren 2020. Total förhyrd yta genom dessa kontrakt är 1 330 kvm.

– Vi har för närvarande pågående förhandlingar om andra lokaler i huset men det finns fortfarande cirka 6 500 kvadratmeter kontorsyta att hyra i UNO. Vi tror på en variation av företag som söker flexibla och ljusa kontor med havsutsikt, säger Marie Eriksson, Head of Leasing, Newsec Property Asset Management i Sverige

 

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega