Nytt kontor stärker närvaron i Rinkeby

Fastigheten där HSB Stockholms nya kontor finns. Foto Heléna Grynfarb

HSB Stockholms nya områdeskontor i Rinkeby är en del av en långsiktig satsning och ska leda till ökad tillgänglighet och service för hyresgästerna.

– Det nya kontoret är en symbol för vår långsiktiga satsning i området, vilket känns väldigt bra. Det är också en viktig signal till våra hyresgäster, att vi är en hyresaktör som tar ansvar och stannar kvar i Rinkeby, säger Karl-Johan Lindahl, chef för Hyresfastigheter på HSB Stockholm.

Kontoret är placerat i bottenplanet i en av HSB:s egna fastigheter. Utöver tio nya arbetsplatser och andra ytor för medarbetare inrymmer det även ett rum för kontraktsskrivning, och en mottagning där hyresgäster kan träffa HSB:s fastighetsskötare, förvaltare och administratörer.

Viktiga relationer
– Relationer och det personliga mötet är väldigt viktigt i Rinkeby, och med fler resurser på plats ökar vi vår servicegrad och tillgänglighet. Vi öppnar upp för både bokade och spontana möten, säger Karl-Johan Lindahl.

Rinkeby är ett av 22 områden i Sverige som polisen klassar som särskilt utsatta.

HSB Stockholm förvärvade fastigheterna på Rinkebysvängen år 2003. Åtta år senare inleddes en omfattande upprustning. En renoveringsprocess som fortfarande pågår och beräknas vara klar år 2021.

Källa: HSB Stockholm

 

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega