Utökat uppdrag för Newsec

Newsec får ett utvecklat uppdrag åt S:t Erik Markutveckling. Det nya uppdraget omfattar fastighetsförvaltning och drift.

S:t Erik Markutvecklings uppdrag är att främja Stockholms utveckling genom att äga och förvalta stadens utvecklingsfastigheter på ekonomiskt bästa sätt i avvaktan på att dessa ska omvandlas till bland annat bostäder och kontor.

– Vi har ett mycket bra samarbete med Newsec i dag och ser fram emot ett fortsatt partnerskap där Newsec tar ett helhetsgrepp om fastighetsförvaltning, ekonomisk redovisning och fastighetsdrift för vårt bestånd. Newsec är en kompetent förvaltare och deras leverans kännetecknas av både hög kvalitet och proaktivitet,” säger Marie Wallhammar, vd S:t Erik Markutveckling.

– Att vi vinner LOU-upphandlingen är ett starkt bevis på att vi levererar kvalitet och värde. Vi har sedan tidigare arbetat med delar av S:t Erik Markutvecklings portfölj och de är en kund som ständigt utmanar oss till att bli ännu vassare. Deras positionering på marknaden och uppdraget som sådant innebär att vi får använda stora delar av Newsecs kompetensregister och det skapar en givande relation som vi ser fram emot att fortsätta utveckla,” säger Mattias Johansson, vd Newsec Asset Management.

 

Fastighetsbeståndet omfattar en uthyrningsbar area om ca 197 000 kvm.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega