Bostadsfonden förlänger med Riksbyggen

Riksbyggen får förnyat förtroende hos Svenska Bostadsfonden att sköta drift och skötsel av deras cirka 80 fastigheter på 21 orter i hela landet.

Svenska Bostadsfonden är en oberoende aktör på den svenska fastighetsmarknaden och har funnits sedan 2003. Riksbyggens förvaltningsuppdrag startade 2012 och konkurrensutsattes vintern 2016.

– Det är mycket glädjande att Riksbyggen återigen har vunnit upphandlingen. Vi har haft ett lyckat samarbete och bra dialog med Svenska Bostadsfonden. Nästa naturliga steg blir att utveckla samarbetet och ta det till en ny nivå, säger Michael Bernzon, affärs- och rikskundchef för affärsområde fastighetsförvaltning på Riksbyggen

Avtalet avser drift, inre- och yttre skötsel samt lokalvård och startar 1 mars 2017 och löper två år med möjlighet till förlängning med ett år i taget under två år.

– Vi har historiskt haft ett interaktivt och positivt samarbete gällande vårt drift- och skötselavtal av cirka 3 500 lägenheter på 21 orter i Sverige och som Riksbyggen historiskt skött på ett mycket bra och effektivt sätt. Vi ser fram emot att fortsätta att utveckla detta framöver, säger Lars Swahn, vd för Svenska Bostadsfonden.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega