Kundansvarig på Riksbyggen

 

 

 

 

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

 

Rikskundenheten är inne i en spännande utvecklingsfas avseende Riksbyggens kommersiella kundsegment och vi söker nu en kundansvarig till ett antal kommersiella Rikskunder, med placering i Stockholm. Rikskundenheten består idag av nio medarbetare varav två är placerade utanför Stockholm.

Vad ska du göra?

Du skall ha passion för kollegor och kunder.

Som rikskundansvarig hos oss arbetar du i ett team som verkar för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning och tillsammans leverera högsta kvalitet i förvaltningsentreprenaden. Det kräver engagemang, affärsmannaskap och en utpräglad förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kolleger som kunder och andra intressenter. Ditt arbete innebär ansvar för att skapa och utveckla goda relationer till uppdragsgivare, hyresgäster, entreprenörer och myndigheter.

Du har en rådgivande och samordnande roll med många kundkontakter där du har det affärsmässiga kund- och entreprenadansvaret för en eller flera rikskunder vars fastigheter finns belägna på flera orter i landet. Du säkerställer leverans mot kund enligt avtal samt att kunderna är nöjda och att fastighetens ekonomi utvecklas enligt mål och planer. Du ska ha god vana av upphandlingar av bygg och installationsentreprenader samt förvaltningsentreprenader.

I din roll ingår dessutom:

  • Tillse att fastigheternas underhållplaner uppdateras och att åtgärder genomförs enligt plan.
  • Uppstart av nya förvaltningsentreprenader.
  • Rådgivande i ev omförhandlingar med lokalhyresgäster och hyresgäster.
  • Rådgivare ur ett förvaltningsperspektiv vid fastighetstransanktioner.

Hos Riksbyggen kommer du ha ett stort eget ansvar med goda möjligheter till personlig utveckling!

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning från högskola/universitet eller motsvarande samt minst 10 års gedigen erfarenhet av förvaltning av kommersiella fastigheter med stort fokus på fastighetens driftnetto. Du har god erfarenhet och kunskap i (hyres-)förhandling, avtalstecknande och uppföljning av avtal i det kommersiella kundsegmentet.

Vidare har du även mycket goda kunskaper i AFF och duktig att hantera Excel samt de tekniska system som arbetet kräver.

I tjänsten ingår administration varför ordning och reda är en förutsättning.

Erfarenhet av att leda olika typer av projekt inom exempelvis underhåll och Fastighetsutveckling ses som meriterande, liksom kunskaper i fastighetsrätt, hyresjuridik och affärsengelska.

Som person är du intresserad av kundkontakter och har förmågan att se och möta kundens behov samt att agera professionellt och affärsmässigt. Du har förmåga att knyta långsiktiga relationer med kunder och leverantörer, men även internt i organisationen. Det är även viktigt att du har förmåga att hitta nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och att arbeta strukturerat är en självklarhet.

Tjänsten innebär resor i tjänsten varför krav på körkort ställs.

Du kommer rapportera till kundgruppschef Rikskunder. Placeringsort är Stockholm eller i Malmö/Lund/Helsingborg.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Välkommen att registrera din ansökan här

Skicka in din ansökan redan i dag, urval sker löpande! Sista dag för ansökan är 19 januari 2018.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Kundgruppschef Michael Frank 019-19 24 28.

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega