Partnertext från Yieldly

Uppfyller du EUs nya direktiv för Energiprestanda till 2026?

2026 är snart! Att uppfylla EU-krav på ökad energiprestanda och inomhusmiljö är inte bara en fråga om att undvika böter, det handlar om att framtidssäkra din fastighetsportfölj. Yieldly står redo att hjälpa dig.

Det senaste EU-direktivet ställer höga krav på fastighetsägare att förbättra energiprestandan och inomhusmiljön i sina byggnader. Redan 2026 ska delar av direktivet vara implementerade. Yieldly hjälper dig att navigera dessa nya krav och omvandla dem till lönsamma investeringar.

Vad innebär direktivet?

  1. Energieffektivisering: Byggnader måste uppfylla specifika energiprestandakrav, vilket inkluderar korrekt installation och optimering av tekniska system som värme, kyla och ventilation. Senast 2026 måste exempelvis nya bostadsfastigheter, och bostadsfastigheter som genomgått större renoveringar, ha smarta system för att övervaka energieffektiviteten och justera användningen.
  2. Förnybar Energi: Direktivet uppmuntrar integrering av förnybara energikällor, som solpaneler eller värmepumpar, för att minska beroendet av fossila bränslen.
  3. Inomhusluftkvalitet: Strikta krav på övervakning och förbättring av inomhusluftkvaliteten, särskilt i kommersiella fastigheter och industrifastigheter, ska säkerställa en hälsosam miljö för alla som vistas i byggnaden.
  4. Automatiserade System: Större kommersiella fastigheter och industrifastigheter måste ha automatiserade system för att övervaka och optimera energianvändningen, vilket också bidrar till att uppfylla direktivets krav.

Hur kan Yieldly hjälpa till?

  1. Optimering av fastighetens prestanda: Yieldly hjälper dig att förbättra dina fastigheters energiprestanda, minska driftkostnader och öka fastighetsvärdet.
  2. Integrering av förnybar energi: Vi guidar dig genom processen att implementera förnybara energilösningar som både uppfyller lagkraven och ökar lönsamheten.
  3. Förbättring av inomhusluftkvalitet: Med Yieldlys lösningar kan du säkerställa att dina byggnader har en optimal och hälsosam inomhusmiljö, vilket attraherar och behåller hyresgäster.
  4. Smart teknologi: Yieldly hjälper dig att integrera teknik som automatiserar energianvändning och övervakar inomhusluften, vilket sparar pengar och säkerställer efterlevnad.
  5. Effektiv rapportering: Yieldly löser även den rapportering som direktivet kräver, vilket annars kan vara en manuell och tidskrävande process. Vi säkerställer att all nödvändig information rapporteras korrekt och i tid.

Varför är efterlevnad viktigt? Att uppfylla EU-krav är inte bara en fråga om att undvika böter, det handlar om att framtidssäkra din fastighetsportfölj. Genom att optimera energiprestanda och inomhusmiljö, gör du dina fastigheter mer attraktiva för hyresgäster och ökar deras långsiktiga värde.

Yieldly: Din Partner för Framtiden Yieldly står redo att hjälpa dig genom de nya reglerna och säkerställa att dina fastigheter inte bara uppfyller kraven utan också positioneras för långsiktig framgång. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att optimera dina fastigheter och uppnå dina investeringsmål.

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega