CBRE rekryterar Christofer Lavesson som senior rådgivare till Occupier Accounts

Christofer Lavesson har över 20 års erfarenhet av kommersiella fastigheter och hyresgästrådgivning. Han kommer att ha en bidragande roll till CBREs fortsatta tillväxt och att ytterligare stärka bolagets Nordiska plattform.

– Vi är så glada över att välkomna Christofer till CBRE. Med hans kombinerade branscherfarenhet som hyresgästrådgivare och arkitekt samt många års erfarenhet som uppdragsansvarig och att leda projektteam förstärker vi vår kapacitet för att bättre kunna möta våra storkunders efterfrågan på våra tjänster, säger Per Nilsson, Senior Director och ansvarig för Occupier Accounts i Sverige.

Christofer har erfarenhet som senior rådgivare inom Corporate Real Estate Services (CRES) från bland annat SWECO Management och inom Corporate Solutions på PE Management. De senaste åren har han haft en senior nyckelroll hos Tenant & Partner inom Tenant Representation.

– Jag är stolt och glad över att få möjligheten att arbeta på CBRE i Occupier Accounts-teamet. Jag ser fram emot att bidra till tillväxt och utvecklingen av tjänsterna och jag ser med spänning och stor motivation fram emot att bli en del av CBRE både i Sverige, Norden och globalt, säger Christofer Lavesson.

Källa: CBRE

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega