Kraftstaden Fastigheter tillsätter Stefan Jansson som ny VD

Efter en omfattande rekryteringsprocess har Kraftstadens styrelse nu hittat rätt kandidat för VD-rollen. Stefan Jansson börjar sin tjänst i mitten på augusti.

– Vi är glada att meddela att Stefan Jansson, med sin imponerande erfarenhet och gedigna bakgrund inom fastighetssektorn, har valts för att leda och vidareutveckla Trollhättans mest betydelsefulla fastighetsbolag, säger Olof Halbert, styrelseordförande i Kraftstaden Fastigheter i Trollhättan.

Kraftstadens styrelse har höga förväntningar på Stefans ledarskap och förmåga att driva bolaget framåt i en tid av snabba förändringar och utveckling inom fastighetsbranschen. Med nästan 70 ansökningar att överväga var Stefan den kandidat som bäst motsvarade våra krav och förväntningar.

– Vi har valt Stefan som vår nästa VD på grund av hans gedigna bakgrund inom fastigheter och utveckling, hans erfarenhet av att leda större organisationer samt hans stabilitet och sympatiska ledargestalt, säger Olof Halbert.

Stefans ambition framåt är tydlig – att främja ett tillitsbaserat ledarskap och stärka samarbetet med all personal.

– Mitt ledarskap kommer att präglas av prestigelöshet, tillit och närvaro. Jag strävar efter att vara så närvarande som möjligt och betonar vikten av samarbete, då det är tillsammans vi skapar utveckling i organisationen, säger Stefan Jansson, blivande VD på Kraftstaden.

Stefan Jansson är född och uppvuxen i Trollhättan och kommer närmast från Grästorps kommun där han är Samhällsbyggnadschef.

– Att tacka ja till rollen som VD för Kraftstaden Fastigheter var för mig en möjlighet jag inte kunde motstå. Jag brinner för stadens utveckling och ser fram emot att jobba nära både näringslivet och med de kommunala fastigheterna. Att få bidra till hemkommunens tillväxt och samhällsutveckling är en fantastisk möjlighet, avslutar Stefan Jansson.

Källa: Kraftstaden Fastigheter

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega