Partnertext från Real Fastighetssystem

Real nu integrerat med alla storbanker

Real är nu integrerat även med Swedbank enligt ISO 20022-standard. Det innebär att Real har framtidssäkrade integrationer med alla stora banker – Handelsbanken, SEB, Nordea, Swedbank och Danske Bank. Kunder som ansluter spar både tid och pengar.

Real är nu som enda fastighetssystem integrerat med samtliga storbanker enligt ISO 20022-standard – det vill säga det gemensamma ”språk” som världens banker nu ansluter till.

– Vi är mycket glada över att vi har rott det här projektet i hamn, säger Stefan Johansson, vd på Real Fastighetssystem. I och med att även Swedbank och de fristående sparbankerna nu har anslutit, är vi det närmaste kompletta. Det ger alla våra kunder stora möjligheter att spara tid och pengar – både nu och i framtiden. Att integrationerna bygger på ISO 20022 innebär att integrationerna är hållbara och framtidssäkrade.

Enkel anslutning – sedan sovmorgon
Att koppla ihop Real med sin bank är enkelt. Sedan kan Reals kunder ta sovmorgon om de vill. Varje morgon läser nämligen Real automatiskt av de avier som betalats in och matchar dem mot OCR- eller avinummer.

– För de mesta behöver kunderna inte göra någonting, berättar Stefan. Endast om det sker avvikelser, får de en lista att gå igenom manuellt.

Smidiga digitala flöden
Integrering mot bankerna är en av flera förändringar i Real som förbättrar det digitala flödet för kunderna.

– Vår ambition är förstås att hjälpa våra kunder till så smidiga processer som möjligt, säger Stefan. För bara några veckor sedan kopplade vi även ihop Real med Kivra. Det gör att våra kunder till hundra procent kan vara säkra på att deras avier kommer fram.

Gratis webbseminarium
Oavsett om man är kund eller inte, erbjuder nu Real kostnadsfria webbseminarium då man visar hur bankintegration och andra automatiska funktioner i Real funkar i praktiken.
Seminarierna hålls 3 och 7 maj, 10:00–10:30 båda datumen.

Vill man boka in sig på ett gratis webbseminarium, kan göra detta här: www.real.se/webbseminarium

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega