Att träffas och insupa ny kunskap har aldrig varit viktigare!

Hallå där Micke Darmell, inspirationsföreläsare på Framtidens Förvaltare 2 februari nästa år.

Du kommer att tala på Framtidens Förvaltare om konsten att skapa gott om tid. Vad menar du med det?

 Tid är för de flesta en bristvara och många känner nog igen sig i att vardagen blir mer och mer kompakt, mötena avlöser varandra utan att man hinner reflektera. När man kommer hem ska barnen skjutsas till aktiviteter, man ska hinna med sin egen träning, laga god och näringsriktig mat och sedan sova lagom antal timmar för att vakna med ett leende nästa morgon. Inte konstigt att folk stressar ihjäl sig, inte konstigt att forskning visar att 50% av alla i arbetslivet vill byta jobb i förhoppningen att det ska bli bättre, eller att 25% av alla chefer söker nytt jobb för att slippa stressen och pressen.  Hur ska vi orka att också skapa värde på arbetet när vi bara fyller på och aldrig stannar upp och tänker efter.  Det är därför det är viktigt att lära sig konsten att skapa gott om tid!

Men om man har så dåligt med tid, hur ska man då hinna gå på ett seminarium och lyssna på dig om hur man får mer tid?

 Jag skulle säga att just nu är det viktigare än någonsin att prioritera att gå på seminarium. Vi behöver få inspiration från andra, vi behöver vårda och skapa nya relationer och inte minst behöver vi fylla på med ny kunskap och erfarenheter från andra.  Det är viktigt för arbestgivarna som får mer motiverade medarbetare och det är viktigt för individen att känna att man utvecklas och lär sig nytt.

 Vad hoppas du att åhörarna ska få med sig från din föreläsning?

 Jag kommer framför allt inspirera till att deltagarna kommer tänka en eller annan tanke som de inte tänkt tidigare. De kommer få med sig ett par konkreta råd. Man kommer känna igen sig själv i mycket av det jag tar upp och jag hoppas bidra med lite förlösande skratt.

Text: Thomas Hallberg

thomas.hallberg@forvaltarforum.se

 

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega