Hufvudstaden öppnar sitt första co-working kontor.

Idag den 1 februari öppnar  Hufvudstaden konceptet Cecil Coworking i Bibliotekstan.  Det är Hufvudstadens första co-working anläggning och den omfattar 3200 kvm.

Cecil kommer att utmärkas av sin personliga service och en design där stor omsorg lagts kring alla detaljer. Här finns noga utvald konst på väggarna, vackra och ergonomiska möbler, en lyxig frukostbuffé varje morgon och personal med lång serviceerfarenhet från några av Stockholms bästa hotell.

– ”På Cecil får medlemmarna ett bekymmersfritt kontorsliv och kan istället fokusera på det de är bäst på, att utveckla sina egna affärer. Vi erbjuder en modern och väldesignad arbetsplats i hjärtat av Bibliotekstan där bra kommunikationer, restauranger och kultur finns precis runt hörnet”, säger Frida Wijkström, chef Cecil Coworking på Hufvudstaden.

Utöver den ökade efterfrågan på flexibilitet och service är det många som önskar att få inspiration på sin arbetsplats och ha en möjlighet att vara en del av ett nätverk.

– ”Cecil är inte bara en plats, det är också ett professionellt nätverk. Vi kommer att arbeta för att medlemmana ska lära känna varandra och löpande arrangera intressanta och utvecklande seminarier och möten. Vi vill vara en plats där nya idéer skapas, en plats för samtal och nätverksbyggande som gör jobbet roligare och mer dynamiskt”, säger Frida Wijkström, chef Cecil Coworking på Hufvudstaden.

Källa: Hufvudstaden

 

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega