Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Kreativa gårdsmiljöer ger höga betyg

Ännu en gång slår Bostadsbolaget rekord i nöjda hyresgäster gällande den fina utemiljön. Trots högsta betyg i förra årets kundmätning ökar nöjdheten i år igen.

– Det är fantastisk roligt med den uppskattning vi får från hyresgästerna. Jag ser detta som ett kvitto på att vi har engagerade miljövärdar som verkligen ser hyresgästerna och vill berika deras hem- och utemiljö med värden för alla sinnen, säger Kicki Bälter, trädgårdsutvecklare på Bostadsbolaget.

Till skillnad från många andra bostadsföretag har Bostadsbolaget all trädgårdsskötsel i egen regi vilket ger en kontinuitet hos dem som jobbar med utemiljön.

– Då går det att arbeta långsiktigt, jobba smart och bygga hållbart. Miljövärdarna lär känna både sitt område och hyresgästerna, säger Kicki Bälter.

Rent och snyggt är viktigt
Att arbeta som miljövärd hos Bostadsbolaget handlar med andra ord inte bara om att klippa gräsmattor och rensa ogräs utan om så mycket mer. Viktiga grundstenar i planeringen av trädgårdarna är biologisk mångfald, blomstrande rabatter och en säker utemiljö.

– Att lyckas med det bygger på erfarenhet, kontinuitet och kunskap men framförallt på en vilja att göra skillnad, menar Kicki Bälter.

För att inspireras av varandras idéer och ta till sig den kunskap som finns hos kollegorna, händer det ofta att de hjälps åt över områdesgränserna och arbetar tillsammans.

Miljövärdarna har dessutom en viktig uppgift i Bostadsbolagets trygghetsarbete. Att snabbt åtgärda problem med nedskräpning gör att området inte bara upplevs trevligare utan också tryggare.

Källa: Bostadsbolaget

Bli den första att kommentera "Kreativa gårdsmiljöer ger höga betyg"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega